top of page

Tre toppentips för vårstädning av sociala kanaler!


Vårstädning.

Kanske både hemma och på kontoret. Ut med det gamla och in med det nya och fräscha. Även en genomkoll av det befintliga kan vara på sin plats. Du, passa även på att vårstäda i era digitala kanaler och strategier.

Tre topptips till er:

  1. Kolla över era valda sociala kanaler. Finns era kunder där fortfarande? Lägger ni upp relevanta och intressanta inlägg? Hänger ni med i kanalens utveckling framåt eller kör ni på som ni gjorde för ett år sedan? Behöver ni finns på en ny kanal och starta upp konto/strategi och tänk på nytt? Hinner ni med allt eller kan ni plocka bort en kanal för att få kvalitet och bättre ROI?

  2. Era digitala verktyg inom analys och mätning. Mäter ni relevanta saker och justerar ni förändringar i takt med era mål? Mäter ni med kvalitet eller kvantitet i åtanke? Ser ni en tydlig bild av er besökare och anpassar för den? Finns det andra verktyg som kan underlätta ytterligare för er? Har ni koll på hur GDPR påverkar er dokumentation, kommunikation och analys?

  3. Fokus på den mobila versionen. Då Google indexerar den responsiva, mobila versionen bör fokus först finnas där när du bygger och utvecklar er hemsida. Hur lång laddningstid har den? Två, fem eller tio sekunder? Genomsnittstiden ligger på 15 (!) sekunder, så ligger ni under det har ni ett försprång. Då en stor anledning till sega sidor är för stora bilder, vad kan ni göra åt det?

Passa på att fräscha upp, släpp in frisk luft i hus och system och njut att utvecklingen ständigt strävar framåt.

Vi hörs!

Skog och vår

bottom of page