top of page

Locka kunden till dig


Vill du attrahera fjärilar?

Jag deltog vid ett webinar för en tid sedan där föreläsaren hade en underbar beskrivning av content marketing, social selling och hur du bygger ditt varumärke.

Vill du få fler stora färggranna fjärilar i din trädgård? Skrik inte åt de att de ska komma, det funkar inte. Plantera istället härliga blommor med underbar doft och söt nektar i din trädgård. Då kommer de. Vill du ha gula små citronfjärilar i ena hörnet? Ta reda på vilka blommor de vill ha, vilka färger som lockar dem dit och vilka doftar som attraherar. Planera, plantera och vänta. De kommer till dig.

Det är så det fungerar med innehållsmarknadsföring, eller content marketing som det även kallas.

Ta reda på vad din målgrupp vill ha, vad den lockas av och vad som intresserar den. Sedan bygger du din trädgård.

Din trädgård kan bestå av flera olika sektioner. Kanske har du ett hörn för andra företagare inom byggsektorn, kanske har du ett mittparti på gräsmattan för elektriker och kanske har du en stor pergola för husägarna med renoveringsbehov?

Lär känna din målgrupp. Bygg din trädgård. Bygg din digitala närvaro på sociala kanaler med fjärilsperspektiv.

Låt fjärilarna komma.

växthus

bottom of page